Virtuele eindpresentaties studentmedewerkers OO 'sH, juni 2020

Wat hebben ze weer hard gewerkt het afgelopen halfjaar, de studentmedewerkers van OO 'sH! En dit keer was het extra (in)spannend als gevolg van de coronacrisis. Alles lag ineens stil, fysiek contact mocht niet meer, thuiswerken werd de trend! Dat werd een bijzondere uitdaging. Creatieve ideeën borrelden op om projecten op alternatieve wijze door te laten gaan. Via Skype en MS Teams werd vergaderd. Veel bellen, appen, mailen, en vooral veel contact blijven houden en goed communiceren.

Lukte dat allemaal? Soms goed, soms niet, soms werden doelen bijgesteld en soms geparkeerd. Maar altijd met als doelen: Blijf Gezond; inspireer en help elkaar; we komen er doorheen; bewegen helpt; praat erover; vraag hulp; we gaan door; dit kan ook zó.

Ja dus, het is een memorabel en mooi half jaar stage geworden, waarvan de studentmedewerkers 26 juni 2020 op bijzondere wijze verslag deden, namelijk in een virtueel museum met daarin ieder zijn eigen toonzaal. Kijk hier in het museum en zie onder enkele foto's.